• Ново

FOREX

ден 3.500,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

FOREX

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Седло и наслон тапацирани

Силна метална конструкција

Механизам за лулање со застанување во одредена позиција

CPT механизам (перманентен контакт) со промена на аголот на наслонот

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Цврста петокрака ногарка

Подлактици пластични

stol2154
18 ставки

Технички податоци

спецификација
Цврста петокрака ногарка
нов производ

нема прегледи во моментот

можеби ке ви се допадне

слични производи

(There are 16 other products in the same category)