• распродажба!
  • Ново

LORD

ден 4.300,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена
  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

ТИЛТ МЕХАНИЗАМ

ПОДЕСУВАЊЕ НА ВИСИНА

ИЗДРЖЛИВОСТ 120КГ

КОМБИНАЦИЈА КОЖА , ПЛАТНО

ЦВРСТА НОГАРКА

СТОЛ1006
48 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)