• Ново

LOREN

ден 4.300,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

LOREN

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Материјал: Платно

Силна метална конструкција 

Механизам за лулање со застанување во1 позиција, 

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото,

Цврста петокрака ногарка 

Подлактици,пластични,фиксни

Пластична зајакната ногарка 

СТОЛ1005
37 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)