• Ново

М-260

ден 14.300,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена
  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

ВИСОКО КВАЛИТЕТН ЕРГОНОМСКИ СТОЛ

СИНХРО МЕХАНИЗАМ

СИЛНА ПОСЕБНО ИЗЛИЕНА ПЛАСТИЧНА НОГАРКА

РАКОНАСЛОНИ ПОДЕСИВИ ПО ВИСИНА ХРОМИРАНИ

КЛИК КЛАК МЕХАНИЗАМ НА НАСЛОНОТ

ВИСОК НАСЛОН ЗА ГЛАВА

ВИСИНСКО ПОДЕСУВАЊЕ

НОСИВОСТ 120 КГ

СТОЛ1015
5 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 14 other products in the same category)