• Ново

MEDIUM

ден 4.200,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

MEDIUM

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Силна метална конструкција 

Механизам за лулање со застанување во 1 позиција

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото

Цврста петокрака ногарка

Фиксни подлактици, пластични

Хромирана ногарка 

stol3258
95 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 15 other products in the same category)