• Ново
ларго стил
  • ларго стил

LARGO STEEl

ден 5.800,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

Largo steel

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Комбинација од платно и еко кожа

Силна метална конструкција целосно хромирана

Механизам за лулање со застанување во првобитната позиција

Гасов амортизер за регулирање на висината

Регулирање на механизмот за лулање според тежината на седлото

Ергономично седло и наслон 

Ногарка од полиран алуминиум

Фиксни подлактици

stol0105
5 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)