• Ново

NICE

ден 5.750,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена
  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

ЕРГОНИМИЧЕН НАСЛОН

ПОДРШКА ЗА ГРБ

НОСИВОСТ 120 КГ

МЕТАЛНА НОГАРКА

ТИЛТ МЕХАНИЗАМ

3Д РАКОНАСЛОНИ

РЕГУЛИРАЊЕ НА ВИСИНАТА

СТОЛ 1007
34 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 14 other products in the same category)