• Ново

COSMO STEEL CHROME

ден 23.800,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

COSMO STEEL CHROME

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Високо квалитетна природна кожа

Силна метална конструкција целосно хромирана

Механизам за лулање со застанување во позиција по желба на корисникот

Гасов амортизер за регулирање на висината

Регулирање на механизмот за лулање според тежината на седлото

Ергономично седло и наслон 

Ногарка од полиран алуминиум

Фиксни подлактици, меки и тапацирани

stol005
20 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)