• Ново
честер цф/лб
  • честер цф/лб

CHESTER CF/LB

ден 23.990,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

CHESTER CF/LB

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Висококвалитетна природна кожа

Цврста хромирана основа

Подлактици хромирани со дрвена декорација

stol0108

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 9 other products in the same category)