• Ново

SONATA 24/7 XXL

ден 38.490,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

SONATA 24/7 XXL

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

DUETTO MULTIBLOCK

ПОЛИРАН АЛУМИНИУМ

ПРИРОДНА КОЖА LE/SD

НОСИВОСТ НА СЕДИШТЕТО: 150 КГ.

СТОЛ1000
5 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)