• Ново

LINEA STEEL CHROME

ден 17.750,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

LINEA STEEL CHROME

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Високо квалитетна природна кожа

Силна метална конструкција целосно хромирана

Синхронизирано движење на наслонот и седлото во сооднос 2:1

Механизам за лулање со застанување во 5 позиции

Регулирање на механизам за лулање  според тежината на седлото

Ергономично седло и наслон

Анти-шок заштита 

Фиксни подлактици меки тапацирани

stol002
25 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 9 other products in the same category)