• Ново

NOTE

ден 6.490,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

NOTE

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Материјал: Платно

Силна метална конструкција 

Механизам за лулање со застанување во повеќе позиции, 

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото, МULTIBLOCK.

Цврста петокрака ногарка 

3D подлактици,гумирани,ротирачки

Хромирана ногарка 

СТОЛ1003
40 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)