• Ново
бета хром
  • бета хром

BETA chrome

ден 1.990,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

beta chrome

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Стабилна метална основа со кружен профил целосно хромирана

Седло и нслон изработени од пластика класа К

Штитници за заштита на подови

Можност за редење до 6 бројки

стол01

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 8 other products in the same category)