• Ново
исит арм
  • исит арм

ISIT ARM

ден 2.100,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

Isit arm

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Стабилна метална основа обоена во црна боја

Седло и наслон од дрво тапацирано со материјал

Пластични капаци на седиштето и наслонот

stol2022

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 8 other products in the same category)