• Ново
  • ISO плаво

ISO BLACK

ден 1.100,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

ISO ЦРНО

Боја
  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Стабилна метална рамка (црна)

Седло и наслон од дрво тапацирано со материјал

Можност за поставување на подлактици или масичка за пишување

stol038

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 7 other products in the same category)