• Ново

RUMBA

ден 5.700,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

RUMBA

Боја
Количина нема на залиха

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Стабилна метална основа целосно хромирана

Седло од повеќеслојно дрво, тапацирано со висококвалитетем материјал

Наслон тапациран со висококвалитетна мрежа

Метални подлактици меки тапацирани

Штитници за заштита на подови

stol037

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 7 other products in the same category)