• Ново

NEXT _U

ден 46.190,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

NEXT_U

Количина последни ставки на залиха

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

МЕХАНИЗАМ СИНХРОН ESPT

ОСНОВА : ПОЛИРАН АЛУМИНИУМ

МАТЕРИЈАЛ: ПРИРОДНА КОЖА LE/SD

ПОДЛАКТИЦИ ПРИЛАГОДЛИВИ

СТОЛ1001
1 ставка

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)