• Ново

М-298

ден 18.700,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

ВИСОКО КВАЛИТЕТН ЕРГОНОМСКИ СТОЛ

СИНХРО МЕХАНИЗАМ

СИЛНА ПОСЕБНО ИЗЛИЕНА ПЛАСТИЧНА НОГАРКА

РАКОНАСЛОНИ ПОДЕСИВИ ПО ВИСИНА

КЛИК КЛАК МЕХАНИЗАМ НА НАСЛОНОТ

НАСЛОН ЗА ГЛАВА

ВИСИНСКО ПОДЕСУВАЊЕ

НОСИВОСТ 120 КГ

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање
СТОЛ1013
5 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 15 other products in the same category)