• Ново
котис цф/лб
  • котис цф/лб

KOTIS CF/LB

ден 7.850,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

KOTIS CF/LB

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Висококвалитетна еко - кожа

Цврста хромирана основа

Подлактици хромирани и тапацирани

stol01207
5 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 15 other products in the same category)