• Ново
самба космо
  • самба космо

SAMBA COSMO

ден 5.450,00
Со данок испорака - 1 - 3 недели

samba cosmo

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Висококвалитетна природна кожа

Цврста хромирана основа

Подлактици хромирани и тапацирани

stol0107

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 14 other products in the same category)