• Ново

ERGO

ден 9.490,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

ERGO

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Материјал: Платно+ Мрежа

Силна метална конструкција 

Механизам за лулање со застанување во повеќе позиции, 

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото, МULTIBLOCK. SINHRON

Цврста петокрака ногарка 

Подлактици,гумирани,висински подесиви;

Хромирана ногарка 

СТОЛ1004
6 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)