• Ново

OTTO

ден 6.950,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

OTTO

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Целосно тапациран со еко кожа

Силна метална конструкција 

Механизам за лулање со застанување во 1 позиција

Гасов ароматизер за регулирање на висината

Регулирање на лулашкиот механизам според тежината на седлото

Цврста петокрака ногарка

Фиксни подлактици целосно хромирани

Хромирана ногарка 

stol3261
15 ставки
оцена 
2018-05-18

топ

прекрасно

слични производи

(There are 16 other products in the same category)