• Ново
Рико стел
  • Рико стел

RICO STEEL

ден 5.950,00
Со данок испорака - 1 до 3 дена

Rico steel

  • Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци Сигурна и дискретна нарачка без злоупотреба на лични податоци
  • Испорака до Ваша локација низ цела Македонија Испорака до Ваша локација низ цела Македонија
  • Можност за плаќање по извршена испорака или превземање Можност за плаќање по извршена испорака или превземање

Високо квалитетна еко кожа

Силна метална конструкција целосно хромирана

Механизам за лулање со застанување во првобитната позиција

Гасов амортизер за регулирање на висината

Регулирање на механизмот за лулање според тежината на седлото

Ергономично седло и наслон 

Ногарка од полиран алуминиум

Фиксни подлактици

stol0106
10 ставки

нема прегледи во моментот

слични производи

(There are 16 other products in the same category)